Clubnieuws

Boxing Stars: 4 stars worden getraind op boksclub BIM (31/01/2018)

Welke BV mept de andere uit de ring? Het geslaagde openingsgala van CAZ was maar een opwarmer. Nu wordt het menens, want in het voorjaar duikt een hele reeks bekende Vlamingen in de ring om zich te meten met één van hun collega’s. Natalia neemt alvast de handschoen op. She has only just begun to fight. Wie zal volgen? Wie zal zich kronen tot de bokskampioen van VTM?

Klik hier voor meer informatie...

Ganda Boxing Cup te Gent (05/06/2017)

Ierland vs Vlaamse Liga Team: Usturoi Vasile WPRSCI2 en Aydir Yassine WP...proficiat!!

Deelname tornooi te Kosovo (20/11/2016)

Dodji Ayigah (-56kg) en Yassine Aydir (-81kg) zullen deel uitmaken van het Vlaamse Liga Team om Belgie te vertegenwoordigen op het tornooi te Kosovo, Pristina. Dit van 25/11 t/m 28/11/2016.

selectietornooi OS2016 te Turkije (30/03/2016)

bokser Dodji Ayigah van boksclub B.I.M. neemt deel aan het selectietornooi om een ticket te kunnen bemachtigen voor deelname aan de Olympische Spelen 2016. Dit tornooi vindt plaats te Samsun Turkije van 8 t/m 18 april. Wij duimen voor Dodji!

stage te Limoges Frankrijk (30/03/2016)

bokser Dodji Ayigah en coach Hubert Firens zitten momenteel in Limoges, Frankrijk, voor een 12-daagse stage. Ons Vlaamse Ligateam traint er samen met de Franse en Cubaanse Nationale Ploeg ter voorbereiding van het tornooi te Turkije in april.

facebook!!! (06/10/2013)

Nu ook ons clubnieuws te volgen via facebook: boksclub B.I.M.

Klik hier voor meer informatie...

boksgala B.I.M. (28/04/2013)

Gisteren een geslaagd boksgala voor B.I.M. Zowel Jurgen als Dodji hebben hun wedstrijd op punten gewonnen. Knappe partijen tussen de Ierse ploeg en de Vlaamse ploeg, veel volk, goeie sfeer,....heel plezant!

Tornooi te Porto Portugal (20/02/2013)

We zijn met goede resultaten teruggekeerd uit Portugal. Dodji heeft goud behaald op het tornooi te Porto, finale gewonnen tegen Italiaan. Zilver voor Gokhan, halve finale eveneens tegen Italiaan gewonnen door stopzetting 1ste ronde. Proficiat!!

boksen in Portugal (09/02/2013)

Van 13/2 t/m 18/2/2013 zullen Dodji Ayigah en Gokhan Saricam, samen met andere boksers van de Vlaamse Ligaselectie, meeboksen in een tornooi te Porto, Portugal.

boksmeeting Meerhout (02/02/2013)

Op 2/2/2013 hebben Dodji Ayigah en Miftar Haradinaj hun match op punten gewonnen, proficiat! Amir Kamal-Hedayat heeft zijn partij verloren op punten.

(20/01/2013)

Gisteren hebben Gokhan SARICAM en jurgen VRAPI beiden hun wedstrijd gewonnen op punten,...proficiat!!

(28/04/2012)

Gisteren heeft Dodji Ayigah, te Gent, gewonnen op punten tegen De Clerqc, Belgisch Kampioen in een hogere gewichtsklasse. Vanavond bokst Benali Ilias zijn 2de partij en Haradinaj Miftar zijn eerste partij. Sporthal Schoolstraat te Balen-Olmen. Aanvang:20.00u Supporters welkom!!

Vlaams Ligakampioenschap (06/03/2012)

zondag 4/3/2012 zijn zowel Dodji AYIGAH als Rafael STEENHOUDT Vlaams Ligakampioen geworden, proficiat voor jullie prachtige prestatie!

(05/02/2012)

Op 18 februari zullen er verschillende boksers in de ring treden van boksclub B.I.M. op het gala te Meerhout. Onder meer Dodji, Ilias, Amir en Sako!

boksgala te Gent (13/11/2010)

Vanavond bokst onze junior bokser Dodji zijn eerste kamp en Raf zijn derde partij in Golden Gloves te Gent deuren: 20u adres: Gasmeterlaan 107 te 9000 Gent Dodji heeft een knappe eerste match gebokst. Gans de zaal was overtuigd van zijn overwinning, eveneens de tegenpartij zelf, maar sommige arbiters dachten er anders over of hadden een andere match gezien en Dodji kreeg dus een onverdiende match nul! Nogmaals proficiat Dodji, knap gebokst!!

Hancock Box Cup 2009 te Denemarken (11/11/2009)

Op 14 en 15 november gaat trainer Hubert met Hassan Azrou, Younes Chiua en Joany Looijer op tornooi in Denemarken (Hancock Box Cup 2009). Succes allemaal!

Portuondo zilver op tornooi in Finland! (13/10/2009)

Portuondo Luis verdedigde ons land in de categorie -69kg op het tornooi te Tampre, Finland van 14 t/m 19 oktober.

Luis heeft zilver behaald, een prachtige prestatie en dit op zijn nog maar 2de tornooi dat hij bokst. Luis heeft de finale verloren tegen Rusland met 6-2.
Proficiat Luis met de zilveren medaille!!

Portuondo Luis behaalt goud! (27/09/2009)

Portuondo Luis heeft vandaag gebokst voor de finale op het tornooi te Denemarken en een staaltje prachtige boks laten zien.
Hij won overtuigend op punten en behaalde zo de gouden medaille.
Proficiat Luis!!

Portuondo op tornooi in Denemarken! (26/09/2009)

Dit weekend is Hubert met Luis op tornooi in Denemarken. Nog enkele andere Belgische clubs zijn mee, nl BC Meerhout en BC Lichtervelde.
Luis Portuondo zal ons land vertegenwoordigen in de categorie -69kg.
Zijn eerste wedstrijd, over 3x3min, heeft Luis gewonnen op punten, tegen een tegenstander die tot nu toe geen enkele nederlaag kende.

Portuondo Luis naar EK in Denemarken! (14/06/2009)

Onze bokser Luis Portuondo is naar het EK-tornooi voor Amateurboksen in Denemarken, van 14 tot 28 juni.
Alle toppers onder de amateurs zullen daar aanwezig zijn. Luis vertegenwoordigt Belgi in de categorie -69kg.

Luis heeft zijn eerste match gewonnen tegen Italie. Jammer genoeg heeft hij zijn volgende match verloren op punten tegen de Nederlandse topamateur Orhan ztrk. Luis stond gans de wedstrijd voor op punten en verloor op het nippertje met 2 punten. Toch wel een knappe prestatie van Luis als deelname aan zijn eerste grote tornooi, terwijl Orhan al verscheidene jaren meebokst op dit niveau en 150 kampen op zijn palmares heeft staan. Een bewijs dat Luis toch wel kan meedraaien aan die top!!

Amiri gewonnen op punten! (01/06/2009)

Gisteren heeft onze bokser Mohammad Amiri te Meerhout, in een gevecht over 3x3 ronden, gewonnen op punten van Rollus.
Proficiat Mohammad!

Haeck Belgisch Kampioen! (19/04/2009)

Kobe Vandekerkhove laatste update %s min
18/04/2009 - 13.23 uur

Jurgen Haeck neemt afscheid met Belgische weltertitel
In de Gentse Topsporthal heeft Jurgen Haeck zich vrijdagavond opnieuw tot Belgisch welterkampioen gekroond.

Foto's 08/04/2009 - 09.19 uur

3de Gents Boksgala met Belgisch kampioenschap bij de 'welters' als hoofdbrok
In Gent werd dinsdagavond de derde editie van het Gents Boksgala, op vrijdag 17 april in de Topsporthal, voorgesteld. Hoofdbrok op de affiche wordt de Belgische titelstrijd bij de welters tussen Jurgen Haeck en Kobe Vandekerkhove. Naast dit duo maakt Ismail 'cool' Abdoul zijn wederoptreden in de ring en kampt Toni Ingelrest zijn eerste officile wedstrijd bij de zwaargewichten.

Jurgen Haeck Kampioen van Belgi! (19/04/2009)

Vrijdagavond heeft onze bokser Jurgen Haeck zijn Belgische titel bij de weltergewichten met succes verdedigd. Door een juist geplaatste uppercut van Jurgen moest de kamp al reeds in de 2de ronde door de ringarts worden stilgelegd, de kwetsuur van Kobe was te erg om nog verder te kunnen boksen. Het was Kobe's 2de kans om Haeck op pensioen te sturen, zoals hij ooit in een interview had gezegd, maar wederom niet gelukt! Vandekerkhove zal nu toch moeten toegeven dat hij voor Haeck nog niet klaar is!!
Proficiat Jurgen en bedankt aan al zijn supporters om erbij te zijn!

Portuondo Luis, Kampioen van Belgi! (05/04/2009)

Gisteren is onze bokser Portuondo Luis Kampioen van Belgi geworden bij de amateurs in de klasse -69kg. Hij won overduidelijk op punten van de Waalse Ligakampioen Souskayan.
Proficiat Luis!!

onze boksers Portuondo Luis en Amiri Zaker Mohammad beide Vlaams Ligakampioen geworden! (15/03/2009)

Gisterenavond hebben onze boksers Luis Portuondo, Zaker Mohammad Amiri en Khaled Hanifi alledrie de finale van de Vlaamse Ligakampioenschappen gebokst. Luis en Mohammad hebben allebei gewonnen op punten en de titel behaald, Khaled heeft nipt verloren op punten en behaalde de zilveren medaille.
Op 4 april boksen Luis en Mohammad voor de Belgische titel.

Bedankt aan de supporters die aanwezig waren in St-Truiden!

Proficiat Luis! (25/01/2009)

Luis Portuondo heeft dit weekend goud behaald op het tornooi te Denemarken!

Onze meeting was een succes! (18/05/2008)

Onze meeting gisteren te Kapellen was een succes. Onze 5 boksers: Mohammed AMIRI, Ignace VERLEYSEN, Joeri KLOECK, Khaled HANIFI en Luis PORTUONDO wonnen allemaal hun kamp op punten.
Mohammed bokste zijn eerste wedstrijd voor onze club en won deze tegen Hovsepyan de Kampioen van Belgi.
Joeri bokste zijn derde wedstrijd na 2 jaar pauze en won deze op voortreffelijke wijze.
Khaled verbaasde ons allemaal door zeer technisch uit de hoek te komen en liet zien wat hij echt kan.
Ignace bokste tegen Robert NOKHAI uit Rotterdam en won op punten. In december bokste zij al tegen elkaar en verloor Ignace. Deze kamp was dus voor Ignace een grote uitdaging, daar dit de enige partij was die hij dit seizoen verloor. Nokhai is kampioen van Nederland -60kg, dus dit was een enorme opsteker voor Ignace.
Luis bokste de laatste kamp van de avond en gaf de toeschouwers een werkelijk spectakel.
Proficiat aan onze boksers en bedankt aan al de sponsors, leden van de club die geholpen hebben en de toeschouwers voor het mogelijk maken van deze meeting!

Jurgen en Luis opnieuw gewonnen! (27/04/2008)

Jurgen Haeck heeft op zondag 20 april overtuigend gewonnen op punten van de Hongaar Bela Sandor in een 6x3 min. Ook Luis Portuondo won overtuigend op punten zijn 2de partij tegen Rekibi.

Verleysen Ignace Belgisch Kampioen!!! (06/04/2008)

Gisteren is onze Verleysen Ignace Belgisch Kampioen geworden in de gewichtsklasse -57kg. Ignace won deze kamp overduidelijk van Zenunaj Dardan. Hanifi Khaled verloor de finale op punten en behaalde zo de zilveren medaille.
Proficiat aan beide boksers!!

Haeck Jurgen heeft de titel van Belgisch Kampioen weltergewichten binnen!! (29/03/2008)

Gisteren was het een sublieme avond voor onze boksclub en zijn supporters: Khalid Hanifi won de titel van Vlaams Ligakampioen -75kg bij de amateurs en Jurgen Haeck nam de gordel van Belgisch Kampioen bij de weltergewichten over van Kobe Vandekerkhove. Jurgen won deze partij over 10x3 ronden overduidelijk op punten. Kobe stond zelfs 2x aangeslagen, maar werd niet geteld. Een knappe prestatie van Jurgen, technisch sterker en veel sneller wist hij Kobe vanaf de eerste ronde te verrassen. Kobe heeft heel wat harde treffers van Jurgen moeten incasseren. Wat niemand had verwacht, behalve Jurgen zelf, zijn entourage en fans, is gebeurd: hij heeft de titel!!!

http://www.sportwereld.be/Article/Detail.aspx?ArticleID=DMF29032008_004

Ignace Verleysen Vlaamse Liga Kampioen (16/03/2008)

Onze Ignace heeft gisteren de titel van Vlaams Liga Kampioen in de categorie -57kg met grote overtuiging behaald in een kamp over 4x2 min. Het was voor de 3de maal dat hij een kamp betwiste tegen Danny Heyrman van boksclub Beverse Ring en eveneens voor de 3x won. Ignace zal nu boksen voor de Belgische titel op 5 of 6 april 2008 te St-Truiden.

Sporthal-Koninklijk Atheneum
Jodenstraat te 3800 St-Truiden
aanvang: za.: 19.00u
zo.: 14.00u

Ignace gewonnen! (15/02/2008)

Onze bokser Ignace Verleysen heeft op de meeting te Meerhout gewonnen op punten van Belgisch Kampioen Armen Hovsepyan van de Antwerpse Boksschool. Ignace kreeg een geduchte tegenstander voorgeschoteld, maar vanaf de tweede ronde bepaalde hij het tempo. Hovsepyan klampte steeds aan en kreeg hiervoor pas in ronde vier een publieke vermaning. Ignace won overduidelijk deze partij!

Ignace en Khaled: Zuid-Nederlands Kampioen 2008 (27/01/2008)

Op zaterdag 26/01/2008 werden de finales gebokst te Maastricht van de Zuid-Nederlandse Kampioenschappen.
Onze boksers Verleysen Ignace en Hanifi Khaled zijn allebei kampioen van Zuid-Nederland geworden.
Ignace in de categorie sen.B -57kg en Khaled in de categorie sen.C -75kg.
Ignace won door stopzetting scheidsrechter in de vierde ronde en Khalid op punten met een score van 13-11.
Een geslaagde avond voor onze club!

Website online!!! (15/08/2007)

Welkom op de splinternieuwe website van boksclub B.I.M.!

Voortaan kan je ons dus ook terugvinden op het wereldwijde web. Kom dus regelmatig een kijkje nemen en blijf op de hoogte van alles wat er gebeurd bij onze club.